PUP UP ZALIVNI SISTEMI

Sistemi za zalivanje

Zelene površine kao i kompletan biljni svet zahtevaju kvalitetno zalivanje kako bi se postigao maksimum u pogledu estetskog doživljaja.U ponudi imamo dva tip zalivnog sistema i to, zalivanje preko mlazeva vode odnosno (prskalica), i sistem kap po kap.Usled promenljivih i nepredvidivih klimatskih uslova, ne možemo se sa sigurnošću oslanjati na tačnost meteoroloških prognoza.Sistemi za zlivanje nam omogučavaju da jednostavno snabdemo svoje vrtove, zelene površine, ukrasno bilje i cveće, u tačno određeno vreme i sa preciznom količinom vode koja predstavlja baznu supstancu za njihov rast i razvoj.

Pružamo

Besplatan Projekat Zalivnog Sistema
Ugradnju Sistema za Zalivanje
Održavanje Sistema za Zalivanje

toro zalivni sistem

Zalivanje Vrta

Vlasnici vrtova teže da im njihovi vrtovi kao i biljke koje u njima obitavaju tokom cele godine izgledaju negovano i lepo. Razvoj nove tehnologije i brz način života omogućili su da vlasnici vrtova postignu svoj cilj brzo i jednostavno korišćenjem različitih sistema za zalivanje.

Zalivanje Javnih Površina i Parkova

Jedan pogled govori više od hiljadu reči. Uređena zelena površina, park, bulevar, trg, igralište i druge javne površine ostavljaju pozitivan utisak kako na građane tako i na turiste i posetioce. Firma KGB Vision Group profesionalnom instlacijom sistema za navodnjavnje TORO omogućava da se postigne maksimalan efekat u smislu izgleda i održavanja javnih zelenih površina.

.

Automatski KAP PO KAP sistemi za zalivanje

Sistem zalivanja kap po kap predstavlja najekonomičniji način za zalivanje. Osnovne prednosti navedenog sistema se sastoje u sledećem, Štednja vode, Princip min-max (minimalnim ulaganjem se postižu maksimalni rezultati), Jednostavnost i primena u korišćenju sistema

Sistem kap po kap još se naziva i lokalizovano navodnjavanje jer se vodom obezbeđuje manji ciljani prostor na kome se biljna vrsta nalazi. Ovi sistemi se upotrebljavaju kao najbolje rešenje za zalivanje Rasadnika, Plastenika, Voćnjaka, Povrtnjaka, Živih ograda…

 

TORO Centralno Upravljačke Jedinice

TORO Raspršivači

TORO Elektro-magnetni ventili