paradox alarmni sistem

Serija Spectra

Paradox žični alarmi serije SP Spectra, predstavljaju idelano rešenje za jedinstveno proširenje alarmnih sistema pružajući u isto vreme kombinaciju inovativnih osobina i unapređenih zonskih proširenja. Spectra je izuzetan protivprovlani sistem za zaštitu pre svega stambenih i komercijlanih ustavova koje iziskuju do 32 zone zaštite. Spectru karakteriše sigurna I efikasna komunikacijska tehnologija, fleksibilno proširenje kao i praktičan dizajn tastatura, a u smislu podržanih funkcija mogunost dojave na telefon, Gms dojava kao i dvadesetčetvoro časovni monitoring.

ugradnja alarma

Serija Magellan

Alarmni sistemi brenda Paradox korisnicima pružaju pre svega visok nivo sigurnosti zajedno sa drugim karakteristikama koje poseduju a to su princip rada putem bežične veze, atraktivne funkcije kao i veoma brza i jednostvna instlacija. Alarmna centrala oznake MG5000 sadrži 32 bezicne zone i najpogodnija je za različite stambene jedinice, bilo da se radi o stanovima, kućama, zgradama ili pak  manjim poslovnim prostorima. Zahvaljujući jednostvanom načinu programiranja prilikom rada na terenu, instalateri imaju mogućnost delovanja u smislu nadgradnje sistema veoma brzo na licu mesta što im omogućava Magelan. Navedene centrale imaju kao opciju telefonsku dojavu na odabrani broj, Gms dojavu kao i dvadesetčetvoro časovni monitoring.

Serija Digiplex / EVO

Serija Digiplex namenjena je za objekte koji iziskuju njaviši nivo zaštite, odnosno mesta kojima je potrebna maksimalna visina mera sigurnosti. Korisnici ovog tipa protivprovalnog sistema  su pre svega ustanove iz oblasti javnog sektora, vojne ustanove i objekti, banke, kao i vlasnici luksuznih stanova i vila. Ovi sitemi su takođe zasnovani na jednostavnom principu kako u pogledu korišenja od strane klijenata , tako I u pogledu procesa instalacije I podešavanja od strane stručnih lica zahvaljujći dizajnu I modularnom konceptu. Omogućavaju sisteme do 96 zona, veliki broj korisnika, integraciju kontrole pristupa  usled opscije zai korišćenje adresabilnih senzora. Podržava telefonsku dojavu, Gms dojavu kao i dvadesetčetvoro časovni monitoring.

paradox alarmni sistem

Trenutna zastupljenost Paradox serija na našem tržištu

%

Spectra

%

Magellan

%

Digiplex Evo